WordPress Webwinkel laten maken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres….

Onder het genot van een kop koffie of thee en een heerlijke koek gaan we graag met je in gesprek om beter kennis te maken, alles te horen over jouw producten en de visie die je hebt voor de nieuwe WordPress webwinkel.

Jouw nieuwe webwinkel moet snel, gebruiksvriendelijk en converterend zijn, je wil tenslotte bezoekers omzetten in betalende klanten en het liefst zie je ze nog vaker terug ook voor nieuwe (herhaal) aankopen in jouw webwinkel.

Wij kennen het klappen van de zweep, de struikelblokken en de juiste tips and tricks om een converterende webwinkel te kunnen realiseren om jouw producten te kunnen gaan verkopen aan het grote publiek.

Wat is een WordPress Webwinkel?

Een WordPress webwinkel is een combinatie van het standaard content management systeem (CMS) WordPress en de aanvullende plugin WooCommerce. De combinatie van beide maakt het mogelijk om producten, diensten, abonnementen en andere zaken te verkopen op jouw website.

Dankzij de uitgebreide groep met fans (developers) van WordPress en WooCommerce zijn de mogelijkheid haast eindeloos en het mooie van dit alles is als het nog niet bestaat het gewoon gemaakt kan worden.

Hebben jullie voorbeelden?

Natuurlijk hebben we die, je kunt ze vinden in onze portfolio en we zijn zelfs bezig om een demo wordpress webwinkel online te zetten met een uitgebreid design, demo producten en dergelijke.

Wat kost een WordPress Webwinkel?

Dat is een goede vraag, maar het antwoord moeten we je hier helaas schuldig blijven, de kosten variëren gemiddeld van 500 tot 2500 euro. Maar alles is afhankelijk van de wensen die je hebt, laten we daarom een afspraak maken.

Wordpress Webwinkel
Webwinkel laten maken

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?