WordPress Onderhoud

Waarom is WordPress Onderhoud nodig?

WordPress is Open Source Content Management System en dat betekent dat iedereen vrij is om het te gebruiken. Regelmatig worden door WordPress updates beschikbaar gesteld. Soms zijn dit maar kleine updates, met bijvoorbeeld een beveiligingsupdate.

Het komt echter ook voor dat een update een compleet nieuwe functionaliteit bevat. Het onderhouden van uw website is daarom niet altijd een kwestie van “Updaten en klaar.

WordPress onderhoud kunt u vergelijken met het onderhoud van uw auto, het is noodzakelijk om problemen te voorkomen en zoals het niet starten van uw auto of in het geval van uw website het niet werken van uw website.

Veiligheid

Het is verstandig om de website up-to-date te houden. Hackers, spammers en andere kwaadwillende kunnen uw site soms heel makkelijk plat leggen. In veel gevallen ligt de oorzaak bij het niet updaten van de server en/of het CMS zoals WordPress

Regelmatige updates van ‘de achterkant’ van uw website zijn dus belangrijk. Van Son Webdesign en Hosting maakt wekelijks back-ups van uw website en controleert elke week of uw website een update nodig heeft. Is er iets mis, dan onderzoeken en repareren we het. Zijn er updates nodig? Dan voeren we die uit.

Tijdens het ontwerpen van uw wordpress website worden door de meeste webdesigners diverse plugins gebruikt, deze worden ook regelmatig voorzien van een update. Het is voor ontwikkelaars van deze plugins ook belangrijk om nieuwe functionaliteit van WordPress goed in de gaten te houden.

Wordpress Onderhoud

Wat kan Van Son Webdesign en Hosting voor u doen?

Naast Webdesign en Hosting die wij voor u verzorgd hebben kunnen de updates door uzelf gedaan worden. Het kan echter voorkomen dat u geen tijd of ervaring hebt om dit zelf te doen of dat u geen risico wilt lopen. Het updaten van WordPress/plugins is namelijk niet altijd zonder risico’s.

Bespaar tijd

Wij bieden daarom voor uw WordPress website een WordPress onderhoud contract aan..

  • Wekelijkse of dagelijkse back-up van je website
  • Wekelijkse controle & updates van WordPress en plugins
  • Monitoring/Onderhouden WordPress beveiliging
  • Real-Time Downtime Monitoring
  • Malware/Anti-Spam Beveiliging
  • Per maand opzegbaar
 

* Voor een webshop geldt een ander tarief.

Dit is namelijk afhankelijk van het design en de gebruikte plugins.

wordpress onderhoud

Kies hier uw WordPress onderhoud Abonnement

WordPress Onderhoud Standaard

Wij ontzorgen in uw WordPress onderhoud voor € 20 per maand

WordPress Onderhoud Uitgebreid

Wij ontzorgen in uw WordPress onderhoud voor € 50 per maand