Wil je een nieuwe professionele website laten maken?

Als je goed vindbaar wilt zijn, een podium wil hebben om te vertellen over je diensten en producten dan kun je tegenwoordig niet meer om een website heen. Websites worden tegenwoordig steeds professioneler, de concurrentie op het internet neemt toe en jij kunt natuurlijk niet achterblijven.

Dat weten we bij Van Son Webdesign en Hosting als geen ander, daarom kun je bij ons je professionele website laten maken. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we in overleg voor WordPress of een ander Content Management Systeem (CMS).

Daarmee realiseren we voor jou de mogelijkheid om zelf op een eenvoudige wijze real-time, gemakkelijke tot complexe wijzigingen door te kunnen voeren binnen jouw eigen website op het moment dat het jou uitkomt.

Heeft het echter de voorkeur om alle of een deel van de wijzigingen door ons uit te laten voeren, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Crielaard Bouwgroep
Website laten maken

Hoe gaan wij te werk?

Daarvoor hebben we maar één woord nodig: SAMEN.

Een website moet een duidelijk doel hebben, wat wil je delen en hoe laten we je website aansluiten op de huisstijl van jouw bedrijf. We willen daarom meer weten over de kleuren, lettertype en filosofie achter het bedrijf. Is jouw bedrijf (in)formeel, creatief of bijvoorbeeld modern?

Als we een goed beeld hebben kunnen we je het beste adviseren.

Op de website willen we de identiteit van je bedrijf zichtbaar maken, we adviseren je daarom om foto’s te (laten) maken. Maak bijvoorbeeld een mooie foto van het bedrijfspand, de etalage, je medewerkers en vergeet natuurlijk jezelf niet.

Hierdoor laat je de ondernemer/werknemer achter het bedrijf zien en daarmee zal je website tastbaarder worden voor (potentiële) klanten en andere geïnteresseerde die je website bezoeken.

We werken vervolgens één of meer voorbeelden uit en zullen die met je doorspreken, het is tenslotte jouw bedrijf en jij moet er een goed gevoel bij hebben.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?