Nieuwe website nodig ?

Dan ben je bij aan het juiste adres

Naast Social Media kanalen is een website niet weg te denken in de online presentatie van jouw onderneming.

Een potentiële klant zoekt vaak bij zijn/haar vraag een antwoord via het internet en met een professionele en gebruiksvriendelijke website met mooi webdesign kun jij laten zien hoe en met welke diensten en/of producten jij je klant kun helpen.

Tijdens een kop Koffie of Thee maken we in een persoonlijk gesprek kennis en bespreken we de mogelijkheden, de wensen en het doel van de website. De uitkomst zet ik vervolgens om naar een plan van aanpak en gaan we samen verder bouwen aan het uitbreiden van jouw online succes.

In een termijn van gemiddeld twéé weken ontwerp ik je nieuwe website van A tot Z, de hosting wordt ingericht en zaken als laadtijden en zoekmachine optimalisatie worden meegenomen in het ontwerp. Gedurende deze termijn ontvang je tussendoor uitnodigingen om mee te kijken en mij van feedback op mijn webdesign te voorzien.

Het wordt tenslotte jouw website…

Omdat jij jouw bedrijf het beste kent vraag ik je om de gewenste teksten en afbeeldingen aan te leveren, zodat deze gelijk in je website verwerkt kunnen worden. Vervolgens nodig ik je uit voor nog een laatste check…

Tevreden met het ontwerp, dan ga ik over tot het publiceren van je website.

We gaan LIVE…

Samen een kop koffie of thee drinken?

Laat dan hieronder uw gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking