VoIP Telefonie

Met de gnTel VoIP telefonie dienst kan u eenvoudig en snel gebruik maken van schaalbare telefonie oplossingen. U heeft als klant geen telefooncentrale meer nodig, u rekent af per gebruiker, per maand en heeft dan uitgebreide functies voor VoIP telefonie tot uw beschikking.

Het bellen via VoIP gaat via de bestaande internetlijn in uw kantoor, winkel of bedrijfspand. Van Son Webdesign en Hosting kiest gnTel als partner voor haar VoIP telefonie oplossingen omdat zij beschikken over één van de meest betrouwbare netwerken voor VoIP bellen van Nederland,

GnTel heeft een UP-time van 99,98%, in uren betekend dat een down-time van 2 uur op 8670 uren (365 dagen)

Functionaliteiten
VoIp Telefonie
  • Bellen en gebeld worden
  • Verkort kiezen (voor onderling bellen)
  • Voicemail als e-mail ontvangen
  • Binnenkomende gesprekken doorverbinden
  • Meerdere gesprekken tegelijk aannemen
  • Bellers in de wacht zetten
  • Wachtmuziek
  • Een ander toestel in de groep op afstand opnemen
  • Kiezen hoelang en waar een toestel over gaat
  • Doorschakelen
Belkosten

De standaard belkosten voor gesprekken in Nederland buiten het platform starten met een starttik van € 0,04, bellen kost voor vastnummer € 0,02 en naar mobiel € 0,07 per minuut. Indien wenselijk is het mogelijk om belbunderls af te nemen van 1000 of 3500 minuten, afhankelijk van de afgenomen dienst.

Flexmobile App

Met de gnTel FlexMobile App maak je gebruik van vaste VoIP telefonie op je mobiele toestel. Uw medewerkers bellen van vast naar mobiel en van mobiel naar vast tegen een vast laag tarief.

Collega’s kunnen elkaar onderling bellen met een verkort nummer. Kortom met de FlexMobile App hoeft u nooit meer na te denken of medewerkers op hun vaste telefoon of op hun mobiele telefoon bereikbaar zijn.

Tevens neemt de bereikbaarheid van uw medewerkers voor personen buiten uw bedrijf neemt eveneens fors toe.

Telefoonnummers

Standaard neemt u bij afname van de gnTel VoIP telefoniedienst één telefoonnummer af, dat kan een nieuw nummer zijn of uw huidige telefoonnummer dat we porteren (verplaatsen) naar gnTel. Wanneer dit wenselijk is kunnen we een blok met 10. 100 of 1000 telefoonnummers aanvragen, deze nummers hebben het regionaal netnummer van de vestigingsplaats van uw bedrijf of starten met 085

VoIP Toestellen

Voor het bellen met VoIP adviseren wij de toestellen van Yealink, zij hebben een uitgebreid portfolio aan kwalitatieve toestellen. Zowel de bureaumodellen als de draagbare DECT toestellen.

Neem bijvoorbeeld de Yealink Sip T48S, voorzien van een mooi 7″ touch screen kleurenscherm, HD audio, 29 programmeerbare touchtoetsen met voorkeuze en te koppelen aan tot wel 16 sip accounts.

Naar wens kunnen wij deze natuurlijk compleet geconfigureerd leveren tegen een scherpe prijs…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van VoIP Telefonie?

Voip Telefonie