SEO Specialist Kaatsheuvel

Ben jij op zoek naar een specialist die alle ins en -outs op de voet volgt op het gebied van SEO en dit kan vertalen naar een compleet plan om jouw website beter te laten scoren in Google?

Dan ben je bij Van Son Webdesign en Hosting (Seo Specialist Kaatsheuvell) aan het juiste adres. Als de SEO van jouw website niet op orde is, gaat het je niet lukken om de topposities te bereiken in de zoekmachines.

Van Son Webdesign en Hosting zal de verschillende aspecten van SEO onder de loep nemen en kijken waar het beter kan om jouw SEO problemen op te lossen.

SEO Kaatsheuvel

Wat doen jullie als SEO Specialist Kaatsheuvel

SEO is een technisch verhaal, zoekmachines indexeren (lezen) je website om te kijken welke informatie er op deze website wordt gepubliceerd, zijn dit teksten, afbeeldingen, video’s en waarvoor worden die gepubliceerd. Dit kan bijvoorbeeld om een informatief artikel, blog of webshop met producten gaan. Afhankelijk van de inhoud geeft een zoekmachine hier een waarde aan, hoe beter (hoger) de waarde, hoe beter je gevonden zult gaan worden.

Stap 1: We gaan op onderzoek...

Sommige hebben er nachtmerries van, maar alles begint bij de slagzin: Meten = Weten. Daarom staten we allereerst met een uitgebreide meting, zijn er technische fouten die op je website op dit moment ervoor zogen dat zoekmachines je “straffen” en dus lager waarderen. Dan moeten we er eerst voor zorgen dat je website op orde is, als dit alles in orde is dan kunnen we verder met optimaliseren.

Stap 2: Afbeelding en Video's optimaliseren

Een website die alleen maar bestaat uit tekst zal door de meeste bezoekers al snel saai worden geacht, daarom “kleden” we in de regel een website aan met leuke grafische content (afbeeldingen en video’s) zodat de pagina de aandacht trekt Alle grafische content gaan we openen en kijken of we deze kunnen optimaliseren, daarmee slaan we twee vliegen in één klap. We verbeteren de kwaliteit van de pagina waarop deze wordt weergegeven en vaak behalen we hiermee ook nog een grote verbetering in snelheid van de pagian.

Leuk weetje: Een bezoeker beoordeeld een website binnen 2 seconden om te bepalen of hij deze verder wil bekijken.

Stap 3: Teksten optimaliseren

Hoe zorgen deze diensten er nu precies voor dat ik die topposities bereik? Die SEO diensten die we in Kaatsheuvel aanbieden zijn als volgt ingedeeld: Door jouw website en teksten te optimaliseren wordt jouw site aantrekkelijker en zo stijgt jouw positie in de verschillende zoekmachines. Ook links bouwen en website promotie zorgt voor een website die beter door de zoekmachines aangeschreven worden. Dit zorgt er dan weer voor dat jij hoog gepositioneerd komt te staan tijdens een zoekopdracht. Wil jij online vindbaar worden in regio Kaatsheuvel? Dan zijn de SEO diensten die wij aanbieden in Kaatsheuvel de oplossing. We drinken graag koffie met je om de mogelijkheden te bespreken.

Stap 4: Meten = Weten

Als we de eerste SEO stappen hebben doorlopen, gaan we na 4 weken opnieuw alle onderdelen van je website meten en met de resultaten gaan we verder optimaliseren. De interne linkbuilding binnen je website maken hier onderdeel vanuit, zo kijken we welke pagina’s relevant zijn voor elkaar en brengen in de tekst links aan tussen deze verschillende pagina’s.

We bieden onze SEO diensten niet alleen in Kaatsheuvel aan maar ook in de regio. Onze SEO diensten zijn naast Kaatsheuvel ook in Sprang Capelle, Loon op zand en Dongen te vinden.