Van Son Webdesign en Hosting

Wil je meer zichtbaar zijn voor je (potentiële) klanten, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen delen van je bedrijf? Kies je ervoor om je producten naast offline ook online aan te gaan bieden? 

Dan is het van belang dat je meer en betere bezoekers trekt.

Een professionele website of webshop is de ideale manier om dat te doen. Samen met onze ervaren experts bij Van Son Webdesign en Hosting helpen je om dit te realiseren, wij verstaan ons vak en daardoor weten wij de doelen te behalen en kun jij bezig zijn met ondernemen.

Sinds begin 2020 is Van Son Webdesign en Hosting een feit, Sander van Son (eigenaar) had in acht jaar tijd drie succesvolle webshops opgericht met in het totaal méér dan 125.000 producten en was actief op verschillende online verkoopkanalen. Gedurende de acht jaar ontwikkelde Sander uitgebreide kennis op het gebied van webdesign en deze zet hij inmiddels succesvol in.

Nadat in 2018 de mogelijkheid ontstond om alle webshopss ter overname beschikbaar te stellen en enkele weken later bleek de overname al snel een feit te zijn. Met een rugzak aan kennis op het gebied van ondernemen, webdesign, hosting en marketing was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Terug naar normale werktijden, de vrijheid van zelfstandige zijn en vraag en aanbod betere te regulieren.

Inmiddels is Van Son Webdesign en Hosting bezig om een uitgebreide portfolio op te bouwen, de kenmerkende persoonlijke aanpak, flexibele instelling en een gedegen kennis om goed advies te kunnen geven hebben geleid tot diverse succesvolle opdrachten.

Naast de werkzaamheden die Sander van Son zelf uitvoert, beschikt Van Son Webdesign en Hosting inmiddels ook over een netwerk aan freelancers om een deel van de werkzaamheden uit te voeren.

We zijn hierdoor in staat om snel te schakelen en een totaalpakket aan te bieden

Sander van Son
Sander van Son
Van Son Webdesign en Hosting

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?