Sander van Son

Sander van Son

Laadtijden?

Iedereen kent het wel, je bezoekt een website of webshop en de laadtijden zijn dramatisch te noemen. Wist je namelijk dat een laadtijd van meer dan 3 seconden voor de gemiddelde bezoeker al te lang is en irritatie opwekt tijdens zijn of haar bezoek.

De afgelopen maanden hebben wij onze systemen kritisch bekeken en zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om in zowel het ontwerp als de hosting voor onze opdrachtgevers de snelheid nog verder te optimaliseren.

Op het moment van het schrijven van dit artikel hebben wij natuurlijk onze eigen website onderworpen aan een meting en het resultaat mag er zeker wezen (zie onderstaande afbeelding), beter gezegd we zijn trots op het resultaat en dit realiseren we ook voor onze opdrachtgevers.

Om de laadtijden te kunnen verbeteren starten we met een zogenaamde 0-meting, dat is voor ons het punt waarop we de huidige staat van de website inzichtelijk kunnen maken. Hierdoor ontstaat er al snel een beeld van de onderdelen die geoptimaliseerd dienen te worden om onze doelen te behalen.

Vervolgens gaan we alle zaken optimaliseren en maken tussentijds opnieuw metingen om alle stappen te controleren en goed te kunnen verantwoorden naar de opdrachtgever. Als het hele proces afgerond is presenteren wij de verbeterde website aan de opdrachtgever en de oplevermeting, zodat hij of zij ook onderbouwd kan zien welke verbetering er is gerealiseerd.

 

Bent u nu nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw website of wilt een u vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lees één van onze andere blogs

Tweeweg Verificatie

Tweeweg Verificatie

In deze blogpost wordt besproken waarom tweeweg verificatie belangrijk is om uw klantgegevens te beschermen, en wat u kunt doen om het