Linkbuilding

Wat is Linkbuilding?

Op het moment dat je jouw website helemaal hebt (laten) geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) kun je verder gaan kijken om jouw website beter te laten ranken in zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google.

Je kunt hierbij dan ook kijken naar de mogelijkheden van linkbuilding, waarbij een andere website met een hoge domeinautoriteit een link gaat plaatsen naar jouw website om verkeer naar jouw website te gaan leiden. Een soort doorverwijzing zeg maar, waarbij je vaak ziet dat als een grote website jouw website aan wil bevelen, het wel goed moet zijn toch…

Linkbuilding Netwerk
Linkbuilding
Linkbuilding Overzicht

Hoe kom je aan deze links?

Er zijn verschillende manieren om een link te creëren, het kan een losse link zijn of we verwerken de link in een blog artikel over een onderwerp waar jij met jouw bedrijf andere in kan voorzien.

Bij Van Son Webdesign en Hosting hebben we een uitgebreid netwerk met diverse partijen die deze links aanbieden voor een vast bedrag per jaar.

De kosten variëren per link, het is maar net wat de aanbieder van de website ervoor vraagt, bij Van Son Webdesign en Hosting kunnen we bepalen of de waarde recht doet aan de meerwaarde van de link.

Nieuwsgierig naar de juiste links voor jouw website?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw website te bespreken, we plannen dan een afspraak om de mogelijkheden en wensen te bespreken en doen je vervolgens een passend aanbod om beter gevonden te worden in zoekmachines.