Website voor Kappers en Kapsters, de Kapper Website

Wil jij als kapper/kapster of stylist een goed en duidelijk beeld neerzetten van jouw salon en klanten de mogelijkheid bieden om eventueel online producten te bestellen? Dan is ons Kapper Website concept zeker geschikt voor jou!

Speciaal voor de kappersbranche hebben wij het Kapper Website concept, een compleet concept waarbij we voor jouw salon een complete website maken volgens de laatste standaard en hoogste eisen.

Uitgebreide contact mogelijkheden, een goede route beschrijving en een online afsprakensysteem behoren tot de mogelijkheden.

kapper website

Huisstijl

Elke ondernemer heeft zijn eigen identiteit, dus ook jij als ondernemer. Daarom realiseren wij een website die volledig aansluit op jouw huisstijl, de kleuren, het lettertype als aansluitend op jouw logo.

Als een klant uit de stoel stapt met zijn/haar nieuwe kapsel, moeten ze de WAUW factor hebben. Ze moeten tevreden zijn en genieten van het feit dat ze er TIP/TOP uit zien. Dat zelfde effect willen wij bereiken als een nieuwe potentiele klant jouw website bezoekt.

We adviseren je uitgebreid over de zaken die we van je nodig hebben en desnoods brengen we je in contact met onze partners om je hierin te voorzien en daarna gaan we voor je knallen…

Afsprakensysteem

Wil jij ervoor zorgen dat jouw klanten niet te lang hoeven te wachten, dan implementeren we ons online afsprakensysteem in je website.

Jouw klanten zullen voortaan zelf afspraken in gaan plannen in jouw agenda. We maken een overzicht van behandelingen en jij geeft aan hoe lang elke behandeling gemiddeld duurt. Als een klant dan een afspraak wil maken selecteert hij/zij de gewenste behandeling, datum en tijd en vervolgens is dit tijdslot voor hem/haar gereserveerd in jouw agenda.

Heb je meerdere medewerk(st)ers, geen probleem. Elke medewerker voegen we toe in het systeem en klanten kunnen dan zelfs bij de gewenste medewerk(st)er plannen in zijn/haar agenda.

kapper website
kapper website

Behandelingen

Het is goed om klanten goed te informeren over de verschillende behandelingen die je aanbied voor jouw klanten en een overzicht van de kosten.

Ken je speciale tarieven voor kinderen of kunnen klanten terecht bij je voor bijzondere kapsels? 

Vertel het op je website, je bereikt er mensen mee.

Portfolio

Een mooie nieuwe coupe met opgeschoren zijkanten? Wees trots op je resultaten en vraag van tijd tot tijd aan klanten of je een foto mag maken en deze op de website mag plaatsen. 

Een portfolio met verschillende modellen doet het altijd goed, je laat zien dat je voor kwaliteit staat.

Je klanten vinden het nog leuk ook!

Producten

Bij veel salons kan men diverse producten kopen, denk aan stylingproducten of een goede crèmespoeling.

Waarom bied je deze producten niet online aan in een webshop die onderdeel is van jouw website.

Je maakt er extra omzet mee en je klanten waarderen het natuurlijk ook enorm.

Ben jij geknipt voor een nieuwe Kapper Website?