Verzekerd zijn van hoge posities in Google?

Maak dan gebruik van de mogelijkheden van Google Ads, waardoor je binnen een mum van tijd succes kan hebben. Door het draaien van Google Ads campagnes, kan je binnen een korte tijd meer bezoekers en daardoor ook meer omzet genereren.

Wij helpen je graag bij dit traject en willen samen met jou kijken naar de mogelijkheden om succesvolle Google advertenties op te zetten zodat het maximale resultaat uit jouw Google Ads campagne kan worden gehaald.

Maar laten we beginnen met de vraag: Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentiesysteem van de zoekmachine Google, met het advertentieprogramma Google Ads heb je de mogelijkheid om bovenaan de zoekresultaten te komen door middel van advertenties. Door te adverteren op Google kan je zelf bepalen op welke zoekwoorden jouw advertentie verschijnt, en daarmee de advertenties concreet.

Google Ads
Google Ads

Voordelen van adverteren op Google

Adverteren via Google Ads brengt vele voordelen met zich mee. Aangezien veel mensen dagelijks gebruik maken van Google als zoekmachine, is het interessant om adverteren op Google te overwegen. Waarom is dat zo?

We sommen de voordelen even voor je op:

  • Snel en Effectief advertenties maken
  • Zichtbaar bij gewenste zoektermen
  • Advertentie extensies zoals telefoonnummer of adres
  • Weergave volgens planning en lokatie
  • Altijd inzicht in behaalde resultaten
  • Interessant voor remarketing

 

Gebruikers van de zoekmachine die specifiek op zoek zijn naar een product of dienst komen via AdWords advertenties op jouw website terecht. Dat betekent dat je budget voor de online advertentiecampagne heel nauwgezet en efficiënt wordt gebruikt. Het is de investering zeker waard. Bovendien krijg je inzicht in de campagne, zodat je zelf altijd direct inzicht hebt in de behaalde resultaten, dat is wel zo transparant.

Uiteraard wordt de campagne regelmatig onderhouden en zal de campagne gaandeweg worden aangepast om nog succesvoller te worden. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?