Sander van Son

Sander van Son

E-maildomein

Persoonlijk E-maildomein

De meeste mensen kennen het wel, een andere aanbieder voor uw internet verbinding en uw e-mailadres gaat ook verloren. Met een persoonlijk e-maildomein voor uw gezin of zelfs de gehele familie is dit verleden tijd.

Door een domein vast te leggen in combinatie met één van onze hosting pakketten kunt u altijd en overal gebruik maken van uw eigen mailboxen en is de inhoud van uw mailbox ook in uw eigen beheer.

De familie Janssen heeft dit bijvoorbeeld ook gedaan, vader Peter, moeder Auke, zoon Jeroen en dochter Elise beschikken allemaal over een eigen mailadres.

Peter@familiejanssen.nl

Auke@familiejanssen.nl

Jeroen@familiejanssen.nl

Auke@familiejanssen.nl

De school, zwemles, scouting en muziekles van de kinderen mailen altijd naar het persoonlijk mailadres van de kinderen en dankzij de automatische doorstuur service ontvangen beide ouders de mail dan ook in hun eigen persoonlijk mailbox.

Dat alles het eerste jaar voor maar € 23,88 per jaar, daarna € 28,87 (excl btw.)

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lees één van onze andere blogs

E-maildomein

SEO, Wat is het?

SEO (Search Engine Optimization) is in het nederlands vertaald: Zoekmachine Optimalisatie. Je hebt je eigen website en je wilt goed gevonden worden

E-maildomein

Kies voor E-mailbeveiliging

Begin dit jaar is webwinkel Wehkamp via nepmails slachtoffer geworden van een vorm van CEO fraude, zo liet het bedrijf weten aan

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *