DEALS

Black Friday komt eraan....

Black Friday (Nederlands: zwarte vrijdag) is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers daar vrij.

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur ’s nachts open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten.

In Nederland hebben we deze trend de afgelopen jaren ook over zien waaien, al lijkt het erop dat hier vooral de online winkels op deze trend inspringen en fysieke winkels dit nog niet helemaal opgepakt hebben.

Om die reden hebben wij de Black Friday Deals, een speciale aanbieding voor ondernemers die op vrijdag 27 november 2020 willen knallen met een nieuwe webshop compleet geoptimaliseerd om een record omzet te kunnen draaien.

In een paar dagen tijd maken we de basis van de website gereed, terwijl we gaan werken naar een complete look volgens de huidige huisstijl van het bedrijf en daarna starten we met het instellen van de koppelingen voor betalingen en verzendoplossingen om vervolgens de shop te vullen met producten.

We moeten daarvoor echter wel eerder beginnen dan op de dag zelf, daarom loopt deze aanbieding tot 5 november 2020. We willen tenslotte wel live zijn op de grote dag…

Black Friday

Claim uw Black Friday deal….