Bedrijfswebsite laten maken?

Een website is het belangrijkste stukje technologie dat een bedrijf kan bezitten. Niet alleen vertegenwoordigt het uw bedrijf aan de wereld, maar het biedt ook een waardevol platform voor marketing, verkoop, en communicatie met klanten. Om het meeste uit uw website te halen, moet u ervoor zorgen dat deze professioneel ontworpen en ontwikkeld is. 

Bij Van Son Webdesign en Hosting hebben we de afgelopen jaren bedrijfswebsites met focus op resultaat mogen verwezenlijken voor onze opdrachtgevers, we weten als geen ander het belang van een goede bedrijfswebsite om nieuwe opdrachtgevers te bereiken.

Bedrijfswebsite

Een nieuwe bedrijfswebsite in 5 stappen...

In de regel kunnen wij u nieuwe bedrijfswebsite binnen 3 weken gereed hebben, hiervoor werken we volgens onderstaand stappenplan

 • Dag 1Kennismaking

  Tijdens een vrijblijvende kennismaking horen we graag alles over uw bedrijf, wij bespreken uw wensen en mogelijkheden om uw doelen te behalen.

 • Dag 5Ontwerp

  Aan de hand van de kennismaking hebben we een aantal verschillende ontwerpen die u aan u voor willen leggen.

 • Dag 10Opdracht

  Ontwerp gekozen dan gaan wij voor u aan de slag, we gaan de hosting inrichten, het design omzetten naar een daadwerkelijke website en starten met het inrichten van de verschillende pagina's.

 • Dag 14Revisie

  Tijdens een meeting lopen we de hele website door en beoordelen we alle pagina's en onderdelen. Wijzigingen worden genoteerd en deze worden op een later moment doorgevoerd en getest.

 • Dag 21Lancering

  De website is klaar om live te gaan, u mag op de figuurlijke rode knop drukken en de website is live...

Bedrijfswebsite met focus op resultaat

Wij helpen om uw bedrijf verder te groeien door het ontwerpen en realiseren van een professionele bedrijfswebsite met focus op resultaat, onze websites zijn gemakkelijk in beheer en onze klantenservice voorziet u van antwoorden op uw vragen als u er even niet uit komt. Daarnaast bieden wij oplossingen om het onderhouden van uw website geheel uit handen te nemen en alle updates en plaatsingen van nieuwe content voor u te verzorgen.

Wat moet er op een zakelijke website staan?

Als bedrijf bent u verplicht een aantal zaken op uw zakelijke website te vermelden, wij hebben ze even in een overzicht gezet.

Onbekende bezoekers omzetten naar betalende klanten?

Wij zijn gecertificeerd partner van Leadinfo, dit is een hulpmiddel om anonieme zakelijke websitebezoekers te herkennen om u of uw marketing- en salesteam inzicht te geven in potentiele leads voor uw bedrijf.

De integratie van Leadinfo in uw website kunnen wij gelijk meenemen tijdens het realiseren van uw nieuwe bedrijfswebsite, onze ervaring is dat deze koppeling zich al binnen één maand terug verdiend.

Meer weten over de mogelijkheden, laat het ons weten en wij starten een GRATIS en VRIJBLIJVENDE proefperiode van 14 dagen en geven u vervolgens graag een demonstratie van het leadinfo systeem.

Hoeveel kost een website?

Elke opdracht is anders, daarom is het moeilijk om hier zo maar een bedrag te vermelden. We willen echter toch een indicatie geven zodat u een beeld heeft bij de globale kosten om een bedrijfswebsite te laten maken. 

Na het kennismakingsgesprek werken we altijd een nette offerte afgestemd op het specifieke project uit.

 • Arjan Broeders

  Wij kunnen Van Son Webdesign en Hosting zeker aanraden, voor ons een gedegen partner.

  Arjan Broeders
  Sticky Sign
 • Martin Hakkert

  Beter vindbaar door onze nieuwe website, een visitekaartje voor ons bedrijf.

  Martin Hakkert
  EMJE Interieurbouw

Nieuwe bedrijfswebsite laten maken?

Bel op 0416-743434, stuur een e-mail naar info@vansonwebdesignenhosting.nl

of maak gebruik van onze WhatsApp link op onze contactpagina

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!