Beautysalon Website laten maken?

Met een Beautysalon wilt u natuurlijk online zichtbaar zijn. Daartoe hebben wij het nieuwe websiteconcept voor salons ontwikkeld, een complete Beautysalon website om alle aspecten van succesvolle zakelijke on-page optimalisatie combineren met een esthetisch aantrekkelijk design dat specifiek op uw huisstijl en wensen is afgestemd!

Het professionele team van Van Son Webdesign en Hosting zal mogelijkheden creëren om vanuit social media kanalen klanten gemakkelijk naar de website te leiden, zodat ze kunnen vinden wat ze nodig hebben terwijl ze door onze prachtig ontworpen website browsen.

beautysalon website

Behandelingen

Potentiele klanten zijn op zoek naar meer informatie over de verschillende behandelingen die u aanbiedt en onze specialisten weten deze verschillende behandelingen dan ook als geen ander te presenteren op uw website. Behandelingen die zich lenen om verder uitgelegd te worden, zullen uitgebreider worden benoemd en gevisualiseerd met foto’s en/of video’s.

beautysalon website

Afsprakensysteem

Uzelf en/of uw personeel optimaal inplannen met behandelafspraken tijdens de openingstijden van uw salon. Dat is het doel dat wij realiseren door de koppeling met ons afsprakensysteem.

Alle personeelsleden worden aan de hand van een planning ingeroosterd en uw klanten kunnen ervoor kiezen om behandeling in te plannen. Indien gewenst bieden wij de mogelijkheid om een klant de behandeling te laten plannen bij een willekeurige of specifieke medewerk(st)er.

Zowel u, uw medewerk(st)er en de klant ontvangt na het maken een afspraak automatisch een bevestiging in haar mail. Als manager kunt u de agenda van de volledige salon inzien en beheren.

Als extra optie bieden wij de mogelijkheid om de klant per e-mail of SMS* een herinnering te sturen

Portfolio

Beelden spreken zoveel meer dan alleen tekst, daarom adviseren wij u graag in het tonen van uw portfolio met uitgevoerde behandeling. Het spreekt voor zich dat u trots bent op het resultaat van de verschillende behandelingen en waarom zou u deze dan niet tonen op uw website.

beautysalon website

Alle voordelen van het Beautysalon Website concept

Het concept is goed doordacht en volledig om u als salonhouder te ondersteunen, het systeem is gebruiksvriendelijk ontworpen zodat u zelf gemakkelijk wijzigingen kunt doorvoeren. Kleine wijzigingen zoals het aanpassen van uw portfolio, behandelingen en het rooster voor het afsprakensysteem kunt u gemakkelijk uitvoeren. 

Als salonhouder wilt u niet bezig zijn met de technische zijde van uw website, daarom zorgen wij dat dit in de basis al goed ingesteld staat. Daarnaast bieden wij voor een vast bedrag per maand onze back-up/update dienst aan, hierdoor bent u verzekerd van een dagelijks back-up en voeren wij alle technische updates aan het systeem voor u uit.

Nieuwsgierig naar ons Beautysalon concept?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt ook contact ons opnemen door hier te klikken