Adverteren op Linkedin

Adverteren op Linkedin

Door te adverteren op LinkedIn kun je advertenties en blogs targetten op de naam van het bedrijf, functie, vaardigheden en bijvoorbeeld interesses.

Anno 2021 kent LinkedIn inmiddels wereldwijd meer dan een 5.000.000 gebruikers en staat LinkedIn op no.1 in de lijst van grootste zakelijke sociale netwerken ter wereld. Door het grote aantal gebruikers die het sociale netwerk gebruiken om elkaar uit te nodigen om met elkaar te connecten, volgen connecties elkaar en blijven op de hoogte van elkaars werkzaamheden en ontwikkelingen op zakelijk gebied

Aansluitend daarop wordt LinkedIn ook meer en meer gebruikt om nieuwe opdrachtgevers te bereiken, waarbij het actief publiceren en promoten van content de meest toegepaste wijze is.

Voordelen van Adverteren op LinkedIn
LinkedIn Advertenties

We gebruiken het zelf ook!

Bij Van Son Webdesign en Hosting draaien we ook regelmatig campagnes om te adverteren op LinkedIn, zo vertellen we meer over onze diensten en bereiken we nieuwe opdrachtgevers. Het grote voordeel is dat we heel gericht targetten op bedrijven in de nabije regio tot maximaal 15 kilometer, waarbij wij met actieve filters ook nog onze doelgroep selecteren.

Daarbij zijn we erg tevreden over de resultaten, ten opzichte van de investering van ons marketingbudget.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te Adverteren op LinkedIn ?